progo weblogo red 2

Marknadsföring & Administration

Som företagare kan det vara svårt att hinna med allting man borde göra kring marknadsföring, annonsering, hemsidor, mässor och liknande.
Det kan även innebära en stor kostnad att anställa en marknadsansvarig på heltid när det kanske inte är befogat.
Progo hjälper företag att täcka just dessa typer av behov genom att erbjuda löpande hjälp från några få timmar i veckan.
Ni får hjälp överenskommet antal timmar per månad av en erfaren marknadsförare och projektledare för 10-25% av kostnaden för en heltidsanställning.
Företaget får det lyft det behöver - och ni kan fokusera på er kärnverksamhet utan behöva ge avkall på marknadsföring och småprojekt.

Er hemsida är ofta det första intrycket era kunder får av ert företag - men det är inte alltid lätt att hinna med att hålla den fräsch och uppdaterad. Jag hjälper er att uppdatera er hemsida med löpande nyheter och information och ser till att relevanta sökord används för bättre träffar i sökmotorer.

Vill ni hålla era kunder informerade med nyheter och erbjudande? Jag hjälper er att löpande skapa och skicka ut nyhetsbrev till era intressenter och att hålla era emailadresser uppdaterade. 

Många ringer och erbjuder annonsering i alla möjliga medier och det kan vara svårt att veta om och var man skall vara med. Jag hjälper er att lägga upp en annonseringsplan och ni kan hänvisa era annonsförfrågningar till mig så ni slipper alla diskussioner med annonssäljare.

Er företagsprofil är en en del av ert varumärke. Här är det viktigt att vara konsekvent och förtroendeingivande i allt från trycksaker, profilkläder, skyltning, reklammaterial, visikort - till hemsida och internetmarknadsföring. Jag hjälper er att hantera offerter, beställningar och löpande kontakter med tryckerier, reklambyråer, skyltmakare, säljare av profilmaterial m.m.

Att hantera en utställning på en mässa eller ett företagsevent innebär många aspekter på många olika plan - och kan kännas ovant och tidskrävande för många företagare. Jag hjälper er att administrera förplanering, bokningar, injudningar och genomförande av mässor och events så att ni kan fokusera på er verksamhet och era kunder.

Hinner ni inte med att genomföra alla era tankar och idéer? Finns det marknadsmöjligheter som ligger och väntar på att bli satta i verket? Jag hjälper er att driva och övervaka era projekt utifrån ett marknadsperspektiv och i nära kontakt med er verksamhet.

Jag hjälper er att administrera arbetet med mötesbokningar, lokalbokningar, bokning av mat och dryck, kallelser, förberedelser och utskick av dokument, protokollhantering och uppföljning. Jag kan även hjälpa till med övriga bolagsärenden som kontakt med instanser, ansökningar och offertintagning. Jag arbetar dock inte med ekonomi eller personaladministration.

Den som har god kunskap om sina kunder har även mer insikt om dagens och morgondagens affärer. Jag hjälper er med enkäter och telefonintervjuer för att ta reda på vad era kunder tycker om ert företag och om deras behov av er branschs tjänster. Jag kan även hjälpa till med uppföljning ev nya kunder eller intressenter efter events eller mässor.


Låter det intressant?